AutoParts

Доставка

 

Доставка

 Доставките се извършват в срок от 1 до 15 дни след като служител от AutoParts.bg се свърже с клиента по телефона.
•  доставки не се извършват в Неделя и официални празници.
•  стоки се изпращат след потвърждение от клиента.

•  за доставки до 30лв. на територията на София се заплащат допълнителни 3лв. транспорт

•  за доставки в близост до София 5лв. транспорт. Пример >>> Владая,Нови Искър,Ботунец и т.н.

•  предварителното заплащане на поръчка би намалило стойността на дължимата сума към куриера.( няма начисления към основната транспортна услуга на куриера - ЕКОНТ )

"АУТОПАРТС БЪЛГАРИЯ" ООД
ЕИК 200322957
СИБАНК ЕАД
BG67BUIB98881035980000

AutoParts.bg предлагаме като бонус и 20% отстъпка при ползване на куриерски услуги.


Отказ от стока по чл. 55 от ЗЗП всеки потребител има право да се откаже от закупената стока в срок от 7 работни дни от датата на покупката. Опаковката на стоката, както и самата стока не трябва да бъдат повредени или използвани от клиента. Разходите по транспорта за доставка и връщане на стоката се поемат от потребителя.

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:
o    доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
o    цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.
o    при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката, Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.
o    Клиентът има право, без да дължи обезщетение, да се откаже от сключения договор в срок 7 дни, считано от деня, следващ получаването на стоката. В този случай, Клиентът трябва да върне стоката в запазена оригинална опаковка и с ненарушена цялост. При неизпълнение на това условие “AutoParts.bg” си запазва правото да не приеме върнатата стока и съответно да не изплати направените разходи при закупуването й от Клиента.
След направена от Вас поръчка Вие ще получите e-mail и телефонно обаждане с информация за поръчания от Вас продукт.
Доставките се извършват от куриерска фирма Еконт за цялата страна. Разходите по наложен платеж и застраховка са за наша сметка. Срокът за доставка е от 1 (един) до 2 (два) работни дни. Поръчки, направени след 16.00 ч., се обработват на следващия работен ден. Поръчки направени в събота и неделя се обработват в понеделник. Доставки не се извършват в неделя и официални празници. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока,  както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с e-mail. При възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули със същото качество и цена.
На всеки един етап от оформянето на поръчката Вие имате право да се откажете от направената поръчка. В случай че настъпи каквато и да било промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете за доставка на направена поръчка, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с e-mail. Поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви съгласие с променените условия.